Klu Klux Klaanin opetukset

Lakanaan ja kartongista väännettyyn tötteröhattuun pukeutunut lahtelaismies on saanut viime aikoina paljon huomiota. Kohu-uutinen on levinnyt ulkomaita myöten ja media on löytänyt päivystävän dosentin kertomaan, että Klu Klux Klan oli itse asiassa suomalaisvastainen järjestö, joka vainosi amerikansuomalaisia, koska he olivat väkivaltaisia ja joivat paljon viinaa.

No, ehkä siihen naamiaisasuun ei sisältynyt mitään kovin syvällistä aatteellista taustaa.

Tuntuu vaikealta uskoa, että niin monet suomalaiset on aivopesty saamaan hysteerisiä reaktioita tietyistä asuista ja tunnuksista. Miksi kenenkään suomalaisen pitäisi pöyristyä sellaisesta asusta, jolla ei ole mitään kosketuspintaa Suomen historian kanssa? Espanjan inkvisio ja USA:n KKK ovat suomalaisesta näkökulmasta lähinnä historian yksityiskohtia.

Kumpi murentaa suomalaista yhteiskuntaa enemmän: se, että joku lahtelainen pistää yhtenä iltana lakanan päälleen ja pahvitötterön päähänsä vai se, että Suomessa on tuhansia mustakaapuja, jotka pukeutuvat kaapuunsa joka päivä ja vaativat kaikenlaisia erityisoikeuksia ja etuja ja suvaitsemista kaapuihinsa vedoten?

Jos suomalaisilla on jotain Klu Klux Klaanista oppimista, niin se, että monikulttuurisuus ei toimi. Se ei toiminut edes USA:ssa silloin eikä toimi nytkään. Jos jotain muuta oppimista, niin se, että neekeriorjien tuominen halpatyövoimaksi on pitkällä tähtäimellä katastrofaalinen teko, joka kostautuu pysyvänä yhteiskuntarauhan ja kansan yhtenäisyyden menetyksenä. Tämä asia kannattaisi pitää mielessä erityisesti nyt kun suvaitsevaiset haluavat tuoda Suomeen halpa- ja orjatyövoimaa, jotta joka korttelissa olisi 24 h kahvila, josta voi käydä hakemassa sen lattemukin, jos sattuu latettamaan vaikka keskellä yötä. USA:n etelävaltioidenkin olisi kannattanut ajoissa satsata teollistumiseen ja teknologian kehittämiseen. Orjatyövoima ei ole ratkaisu mihinkään.

Lahden mielenosoittajia on kritisoitu siitä, että he vastustavat maahantunkeutujia niillä samoilla keinoilla, joita kansainvaeltajat ovat käyttäneet läpi koko Euroopan aina kun eivät ole heti saaneet tahtoaan läpi: väkivaltaisella mellakoinnilla ja kivien heittelyllä. Onhan siinä vissi pointti. Mutta mitä muita keinoja on enää jäljellä?

Suomessa on jo 25 vuoden ajan harrastettu holtitonta maahanmuuttopolitiikkaa, jonka tarkoituksena on houkutella Suomeen mahdollisimman sopeutumiskyvyttömiä ja -haluttomia haittamaahanmuuttajia mahdollisimman etäisistä kulttuureista. Kansalta ei ole missään vaiheessa kysytty millaista maahanmuuttoa suomalaiset haluavat. Päinvastoin: maahanmuuttopolitiikka pidettiin pitkään tarkoituksella poissa normaalista poliittisesta keskustelusta. Viime vaaleissa monet suomalaiset äänestivät sellaisia ehdokkaita, joiden toivottiin tiukentavan maahanmuuttopolitiikkaa. Tämä ei näy hallituksen toiminnassa mitenkään. Päinvastoin, Suomeen on tullut ennätysmäärä turvapaikanhakijoita. Keskusteleminenkaan ei oikein auta, kun monet lehdet ovat lopettaneet kommentointimahdollisuudet, sensuuri kukoistaa ja monikulttuuripropaganda käy kuumempana kuin koskaan.

Minä olen tehnyt viimeiset 10 vuotta demokraattisin keinoin töitä maahanmuuttopolitiikan kiristämiseksi juuri siksi, että halusin välttää tilanteen ajautumisen väkivaltaan. Demokraattisen keinot eivät auttaneet.

Hallitsematon maahanmuutto tuo mukanaan väkivaltaa. Ei pidä ihmetellä, jos suomalaisetkin siihen välillä turvautuvat.

KKK-miehen lakanapuku tuntuu saaneen paljon enemmän huomiota osakseen kuin samana yönä tapahtunut polttopullohyökkäys Kouvolan vastaanottokeskukseen. Tämä on kummallista, koska polttopullo on sentään monta kertaluokkaa vakavampi asia kuin pahvitötteröhattu. Pahvitötteröhatulle kannattaa korkeintaan hymähtää, mutta tulipalo voi tappaa ihmisiä.

Tähän asti monikulttuurisuuteen liittyneiden polttomurhien uhrit ovat olleet yksinomaan suomalaisia.

Vuonna 2010 irakilaiset maahanmuuttajaveljekset Aram ja Araz Bibani värväsivät pari maahanmuuttajatuttavaansa polttamaan oman kebabpizzeriansa Tampereella tehdäkseen vakuutuspetoksen. Tulipalossa kuoli kolme suomalaista.

Tämän vuoden tammikuussa Afganistanista Suomeen kiintiöpakolaisena tullut Ramin Azimi, 25, raiskasi ja poltti kuoliaaksi 17-vuotiaan porilaistytön.

Maahanmuuttajat johtavat siis suomalaisia polttomurhaamisessa ainakin 4-0.

***

Kannattaa lukea myös tämä, surullinen listaus:

Ulkomaalaisten ja ulkomaalaistaustaisten tekemiä henkirikoksia Suomessa 1973 – 2016

http://www.murha.info/?p=1178

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s