Jari Leino Show

Jari Leino Show on ajankohtaisohjelma ja keskusteluohjelma, jossa käsitellään niitä asioita, joista vallanpitäjät ja media yrittävät vaieta.

Uuden tuotantokauden jaksot alkoivat perjantaina 30.1.2015.

Kansainvälistä meininkiä ja etelän kuumaa temperamenttia:

Jari Leino Show 08/2015 – Live @ Mocutuskeskus Caisa ft. Ozan Yanar & Husu

Jari Leino Show 07/2015: Stubb joukkoraiskauksen rasistisessa ytimessä

Jari Leino Show 06/2015: Pääministeri Alexander Stubb rasismiviikon erikoishaastattelussa

Jari Leino Show 04/2015: Tapanilan törkeä somalijoukkoraiskaus – kevättä rinnassa monikulttuurisessa Suomessa

Tämän viikon jakso sisältää niin legendaarisen biisin, että se kannattaa katsoa jo ihan pelkästään biisin takia!

Jari Leino Show 03/2015 – EU:n taakanjako – Suomen tuho?

Jari Leino Show 2/2015: Sananvapaus ja jumalanpilkka. Haastattelussa kirjailija Timo Hännikäinen.

Jari Leino Shown uutislähetys 17.2.2015. Pikakatsaus törkeimpiin alkuvuoden aikana ilmi tulleisiin monikulttuurisiin rikoksiin.

Miten somalit saapuivat Suomeen? 1/2 (lyhyempi ja hauskempi)

Miten somalit saapuivat Suomeen? 2/2 (pidempi ja asiapitoisempi)

Pilottijakso julkaistiin kolmessa osassa.

Pilottijakson kolmas osa. Mukana pakollinen Charlie Hebdo ja muut uusimmat kuulumiset. Sekä tietysti vastaus kysymykseen: Mitä pitäisi tehdä?

Pilottijakson toinen osa. Tällä kertaa huumoria ja sketsiviihdettä:

Pilottijakson ensimmäinen osa. Tapahtumien taustat:

Muista jakaa linkki myös tuttavillesi. Kansalla on oikeus tietää!

2 kommenttia artikkeliin ”Jari Leino Show

 1. En ole kyllä koko elämäni aikana hävennyt näin paljon. Hävennyt siksi, että joku on käyttänyt resurssejaan tällaisen tekemiseen. Kyllä, olen kanssasi eri mieltä lähes tulkoon jokaisessa asiassa.

  Anna, kun valamisen edellistä virkettäni. Olen itse toiminut vapaaehtoistyössä Vietnamissa, ja olen aina pitänyt kehitysapua ja kansainvälisyyttä hyvänä asiana. Miltä sinusta tuntuisi asua slummissa 10 henkisen perheesi kanssa vailla tulevaisuutta? Miltä sinusta tuntuisi elää 2 dollarilla päivässä kädestä suuhun- periaatteella?

  Juuri sinun kaltaisesi ihmiset arvostavat Suomea vähiten. Olet etuoikeutettu saadessasi asua Suomessa. Tiedätkö, miksi olet äärimmäisen itsekäs? Mielestäni se, että sinä olet suomalainen ja syntynyt Suomessa ei todellakaan tee sinusta itseoikeutettua maahamme. Meillä on demokraattinen, kapitalistinen ja ennen kaikkea suhteellisen tasa-arvoinen maa. Miksi emme antaisi muidenkin nauttia siitä? Asuttuani Vietnamissa tunsin itseni aivan tervetulleeksi aina kaikkialle. Kukaan ei koskaan sanonut, että ulkomaalaisista tai maahanmuuttajista ei pidetty.

  Mieti sitä somaliperhettä, joka tänne saapuu. Mieti, onko muutto ollut helppo suvun ja tutun kotimaan jäädessä taakse? Eivät he tänne tulisi ilman syytä. Pakolainen tulee koska on hengenvaarassa.

  Suomi vastaanottaa 750 kiintiöpakolaista vuodessa. YK siis määrää, ketkä tulevat. Maahanmuuttaja on täysin eri asia. Itse aion muuttaa Ruotsiin. Aivan totta, minä olen siellä maahanmuuttaja.

  Propagandasi maahanmuuttajien rikoksista on naurettavaa. Suomessa rikoksia tekevät maahanmuuttajat ja kantasuomalaiset. Tärkeintä olisi puuttua rikosten ehkäisemiseen riippumatta tekijän ihonväristä.

  Toivoisin, että eläisit mielessäsi päivän Vietnamissa katulapset aja miettisit, miten elämääsi vaikuttaisi esimerkiksi se, että Unicef päättääkin rakentaa koulun. Tai, että Suomen valtio kunnostasi vesiputkia, jotta saataisiin puhdasta vettä.

  Mieti ennen kaikkea, miten etuoikeutettu olet saadessasi asua Suomessa. Arvosta sitä, ja anna muidenkin nauttia Suomesta.

  • Suomi kuuluu suomalaisille. Haluan säilyttää Suomen suomalaisilla, jotta tulevien polvien suomalaiset saisivat nauttia siitä.

   Siinä olet oikeassa, että tulevaisuudessa tullaan taistelemaan puhtaasta juomavedestä. Väestöräjähdys on maailman polttavin ongelma.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s